Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Reha Kapsal, Şanlıurfaspor'un Transfer Hedefini Yükseltti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Reha Kapsal, Şanlıurfaspor'un Transfer Hedefini Yükseltti

Spor

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, devre arasında transfer yaparak kadrosunu güçlendirecek.Sarı-yeşilli takım, en az 6 oyuncuyu renklere bağlamayı hedefliyor.

TRANSFER POLİTİKASINI BELİRLİYORSarı-yeşilli takımın izleme komitesi takip ettiği oyuncular hakkında son bilgileri toparlarken, Teknik Direktör Reha Kapsal, ara transfer döneminde izlenecek transfer politikasını belirliyor. Yönetim, ara transfer döneminde takıma takviye yapmaya karar verdi. Özellikle orta saha, ve savunmada yaşanan sıkıntılar teknik heyeti harekete geçirdi.


KANATLARA TAKVİYE OLACAKKanatlara da takviye yapma düşüncesinde olan sarı-yeşilli yönetimin PTT 1.Lig'de kadro zafiyeti yaşamayacağı bir kadroyu oluşturmaya devam edeceği ifade edildi.Tecrübeli teknik adam Reha Kapsal, takım içersinde her oyuncunun alternatifini oluşturmak içinde çalışmalarını sürdürüyor.


CİDDİ ANLAMDA TRANSFER GEREKİYORTeknik direktör Reha Kapsal, yaptığı açıklamada, takıma ciddi anlamda transfer gerektiğini ve bunu devre arasında gidermeyi düşündüklerini söyledi.İlk yarının son maçında deplasmanda Orduspor ile oynayacaklarını anımsatan Kapsal, iki günlük iznin ardından Antalya'da kamp çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.


REKABETİN OLMADIĞI YERDE BAŞARI OLMAZ
Devre arasının çok kısa olduğunu ve bu durumun kendileri açısından üzücü olduğunu vurgulayan Kapsal, şunları kaydetti:"Kampımız 2 Ocak'ta başlıyor ve burada 8-9 gün çalışma imkanı bulacağız. Milli maç aralarında PTT 1.Lig maçları oynansaydı iki haftalık bir ara kazanırdık. Bu anlamda bana göre çok doğru olmayan bir planlama olmuş. Kampta özellikle transfer anlamında ciddi çalışma yapacağız. Dolayısıyla transfer yapmamız şart ve bu net bir şekilde görülüyor. Şu anda çoğu zaman 11-12 kişiyle antrenman yapmak zorunda kalıyoruz. Rekabetin olmadığı yerde başarı olmaz. İkinci yarı daha sert ve sıkı geçecek, tüm takımlar için telafisi olmayan maçlar oynanacak."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.