Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ramazan Sal, Göztepe'ye imza attı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ramazan Sal, Göztepe'ye imza attı

Spor

Şanlıurfaspor'un eski teknik Direktörü Kemal Kılıç'ın başında bulunduğu Göztepespor, Şanlıurfaspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan Ramazan Sal'ı kadrosuna kattı.

Göztepespor Ş.Urfaspor’da forma giyen Ramazan Sal ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Profesyonel futbol hayatına Hatayspor’da başlayan Ramazan Sal daha sonra Muğlaspor’a transfer oldu. İnegölspor, Samsunspor ve Pendikspor formlarını da giyen 1985 doğumlu oyuncu Ramazan 2009 yılında Bursaspor’a transfer oldu. Bursaspor’un oyuncusu iken Giresunspor ve daha sonra Boluspor’a kiralanan Ramazan Sal son olarak Ş.Urfaspor formasını giydi.

 

Gerçekleşen transferin ardından Ramazan Sal; “Futbol tarihindeki başarılarıyla herkesin yakından tanıdığı bir takımın formasını giyeceğim için çok mutluyum. Göztepe’nin herkes tarafından çok iyi tanınan bir taraftar kitlesine sahip olduğunu da çok iyi biliyorum. Onların desteğini hissederek futbol oynayacak olmak beni çok heyecanlandırıyor.” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.