Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
PTT 1.Lig’de heyecan dorukta
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

PTT 1.Lig’de heyecan dorukta

Spor

PTT 1. lig 31. Haftasında bu hafta oynanacak maçlarda heyecan dorukta olacak. Ligin üstüde altıda karışık, şampiyonluk yolunda Kayseri Erciyes, Rizespor ve Manisaspor arasında kıyasıya mücadele son haftalara kalacak gibi görünüyor.

Ligde küme düşme potasında bulunan Ankaragücü, Kartalspor, Taşanlı LinyitSpor, Göztepe, Denizli ve Samsunspor arasında ligde kalma savaşı devam ediyor.

Bu hafta Şanlıurfaspor şampiyonluk yolunda Karadeniz temsilcisi Rizespor ile GAP arena stadyumunda karşı karşıya gelecek. Şanlıurfaspor son iki haftada aldığı galibiyetlerle rahat bir nefes alırken rakibi Rizespor şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyor. Son iki haftanın galibi sarı-yeşilli ekibimiz Rizespor maçı öncesinde yapılan antremanlarda futbolcularımızın hırslı ve istekli çalışmaları dikkat çekti. Rizespor karşısında galip gelmek istediklerini belirttiler. Samsunspor’a iki Boluspor’a 1 gol atan golcümüz Bangura bu maçta da takımın gol ayaklarından birisi olacak. Ayrıca Şanlıurfaspor’da Göztepe maçında direkt kırmızı kart gören Kağan ile kaptan Serdar Özkan’ın bolu maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle forma giyemeyecekler.

Haber: Ali AKARSLAN / Sembol


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.