Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
PFDK’dan Şanlıurfaspor’a Yine Ceza
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

PFDK’dan Şanlıurfaspor’a Yine Ceza

Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Kahramanmaraşspor maçındaki olumsuz gelişmelerden dolayı Şanlıurfaspor'a ceza verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Kahramanmaraşspor maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Şanlıurfaspor’a ihtar cezası ve Merdiven boşluğu bırakılması nedeniyle 8.000 TL para cezası verdi.
İşte PFDK’nın, Şanlıurfaspor ile ilgili Kararı:

“Şanlıurfaspor Kulübünün, 08.09.2018 tarihinde oynanan Kahramanmaraşspor A.Ş.-Şanlıurfaspor TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

Ayrıca,karşılaşmada merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı da Kahramanmaraşspor’a 8.000.-TL para cezası verdi.(Ruha Haber Ajansı)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.