Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
PFDK'dan Şanlıurfaspor'a ceza
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

PFDK'dan Şanlıurfaspor'a ceza

Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Şanlıurfaspor'a çeşitli nedenlerden dolayı cezalarını açıkladı.

26 Şubat 2024 tarihinde oynanan ASTOR ENERJİ ŞANLIURFASPOR-TUZLASPOR A.Ş. Trendyol 1. Lig müsabakasında yaşanan saha olayları, kulübü 56.000 TL para cezasıyla karşı karşıya bıraktı. Ayrıca, söz konusu maçta protokol tribün sol alt plastik koltuk blokundaki seyircilerin kartları bloke edilerek bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu maça girişleri engellenecek.

Öte yandan, aynı müsabakada kulübün özel güvenlik amiri, müsabaka organizasyon güvenlik ve eşgüdüm toplantısına katılmadığı için talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası aldı. Taraftarların çirkin tezahüratı da cezaya sebep oldu ve MARATON TRİBÜN H-B bloklarındaki seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartları bloke edilerek bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu maça girişleri engellenecek.

Kulüp Başkanı Haşim İzol, müsabaka devre arasında akredite edilmediği alanlarda bulunduğu için talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezasıyla cezalandırıldı. Teknik sorumlu Cihat Arslan ise müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 19.500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.