Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Pazar günü toplanıyorlar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Pazar günü toplanıyorlar

Spor

Eyüpspor maçının ardından Şanlıurfaspor`da oyunculara verilen üç günlük izin Pazar günü doluyor. Ligin 10. haftasında Pursaklar`ı ağırlayacak olan Sarı-Yeşilli futbolcular Pazar günü kendi tesislerinde toplanarak Pursaklarspor hazırlıklarına başlayacak.

Eyüpspor`a 2-1 yenilerek taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşatan Sarı-Yeşilli ekip, bu maçı unutup önünde oynayacağı maçlara gözünü dikecek. İstanbul deplasmanında Eyüp`e yenilerek büyük bir avantajı kaçıran Şanlıurfaspor, ligin 10. Haftasında ağırlayacağı Pursaklarspor`u yenerek hedeften kopmamak istiyor.

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Mustafa Canoğlu, Eyüp maçında yenilerek büyük bir fırsatı teptiklerini söyledi. Eyüpspor karşısında hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını vurgulayan Canoğlu, “Ligde her şey olabilir. Her maçı yeneceğiz diye bir kaide yok. Futbolda yenmekte var, yenilmekte var. Beraberlikte var. Ligde son 4 haftadır mağlubiyet almıyorduk. Fakat Eyüp maçından mağlup ayrıldık. Ama hedeften kopma diye bir şey söz konusu değil. Halen ilk gün ki gibi şampiyonluk hedefiyle yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Eyüp maçının ardından futbolculara 3 günlük izin verildiğini vurgulayan Mustafa Canoğlu, “Takımımız Pazar günü kendi tesislerinde toplanacak ve haftaya oynayacağımız Pursaklar maçının hazırlıklarına başlayacak. İnşallah Pursaklar`ı seyircimizin desteğiyle yenip tekrardan çıkışımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

 Ali Akarslan / Sembol


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.