Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Okutan; Kombine bilet alın
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Okutan; Kombine bilet alın

Spor

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan Şanlıurfaspor’a destek olmak amacıyla Şair Nabi Kültür Merkezinde bir toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan Vali Nuri Okutan, kombine biletleri almaları yönünde katılımcıları teşvik etti.

 

Vali Okutan’ın başkanlık ettiği toplantıya Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, Vali Yardımcısı Bahri Tiryaki, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar Belediye Başkan Vekili Fevzi Yüce tepe, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve kurum amirleri katıldı.

 

15 bin adet bastırılan kombine biletlerinin satılmasına destek olmak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda Vali Nuri Okutan, “Şanlıurfaspor yeni bir oluşum ile 2011-2012 sezonuna başlayacak. Başkan Kemal Saraçoğlu ve yeni yönetime destek olmak için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor” dedi.

 

Yeni yönetim tarafından uygulamaya sokulacak olan kombine biletlerinin satışı için Vali Okutan, Sivil Toplum Kuruluşları ve Daire müdürlerinden destek beklediklerini belirtti.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.