Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Okan Buruk, iddialı konuştu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Okan Buruk, iddialı konuştu

Spor

Şanlıurfaspor Cumartesi günü oynayacağı Balıkesirspor hazırlıklarını yaparken Balıkesirspor Teknik Direktörü Okan Buruk iddialı konuştu.

Şanlıurfaspor Cumartesi günü oynayacağı Balıkesirspor hazırlıklarını yaparken Balıkesirspor Teknik Direktörü Okan Buruk iddialı konuştu.

Şanlıurfaspor maçına hırslı bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Teknik Direktörü Okan Buruk "Ligin ilk haftalarında fikstürümüzün zor olduğunu biliyorduk. Yeni bir takımız, yeni transferler yaptık takım olma yolunda önemli adımlar attığımızı düşündüğümüz haftalardayız. Uyum anlamında ilk haftaların daha zor olmasını bekliyorduk ama ilk 2 maçın çok olumlu geçmesi bizi tabii ki fazlasıyla ümitlendirmişti. Balıkesirspor maçında ise ilk 30 dakikalık bölümde gösterdiğimiz iyi oyun ikinci yarıda çok istemediğimiz bir görüntüye döndü. Ligde herkesin çok fazla puan kaybettiğini görüyoruz, ligin daha başındayız. Bu kaybettiğimiz 3 puan bizi üzse de yeniden ayağa kalkıp tekrar bir maça hazırlanmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Oyuncularım ile yaptığım konuşmalarda yanlışlarımızdan ders alıp, doğrularımızı arttırarak bu haftaki Şanlıurfaspor maçına hazırlanmak istedik. Özellikle bu haftaki maç bizim için çok önemli bir maç, biz takım olarak tekrar ruhumuzu ortaya koyacağız. Daha fazla konsantre olup inşallah taraftarımız ile birlikte Şanlıurfaspor maçını kazanmak istiyoruz. Maç sonu beraber sevindiğimiz tabloyu tekrar oluşturmak istiyoruz. Balıkesirspor deplasmanında taraftarımızın inanılmaz bir desteği vardı aynı desteğin Şanlıurfaspor maçında da sürmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.