Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
O Maça Başbakan gelecekti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

O Maça Başbakan gelecekti

Spor

Şanlıurfa'da oynanması planlanan Eskişehirspor ile Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası Finali maçına Başbakan Erdoğan gelecekti. Ancak Eskişehirspor'un itirazı herşeyi alt üst etti. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Celalettin Güvenç’İn girişimleri ile 7 Mayıs’ta Şanlıurfa’da oynanması planlanan Eskişehirspor ile Galatasaray arasındaki Ziraat Türkiye Kupası Finali maçı Gap Arena stadında oynanacaktı.

Ancak Eskişehirspor yöneticilerinin Şanlıurfa'da oynamak istemedikleri itirazı üzerine Futbol federasyonu maçı Konya’ya verdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Celalettin Güvenç’in davetlisi olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’da Şanlıurfa ya gelerek maçı Gap Arena stadında izleyecekti. 

Böylece Şanlıurfa dev bir organizasyonda Eskişehir'in olumsuzluğu yüzünden kaybetmiş oldu. Bilindiğiö gibi daha önce de Trabzonspor - Fenerbahçe finalde GAP Arenada oynamışlardı. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.