Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Nihat Kırmızı'dan hakemlere uyarı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Nihat Kırmızı'dan hakemlere uyarı

Spor

Şanlıurfaspor, son haftalardan yapılan hakem hatalarından dert yanarken, yaşanan puan kayıplarının hakem hatalarından kaynaklandığı ifade edildi.

Şanlıurfaspor futbol şube sorumlusu Nihat Kırmızı, son haftalarda Şanlıurfaspor aleyhine çok sayıda hakem hataının olduğunu ve bunlarında puan kayıplarına neden olduğunu belirtti.
Kırmızı, son haftalarda yaşanan hakem hatalarından dert yanıp, katı eleştirilerde bulundu. Şanlıurfaspor futbol şube sorumlusu Nihat Kırmızı, son haftalarda aleyhlerine verilen kusurlu kararların takımı direkt etkiler hale geldiğini söyledi.
Kırmızı, "Özellikle Adana Demirspor ve Bucaspor maçlarında yaşanan hataların, Şanlıurfaspor'un puanlarına mal olduğuna dikkat çekerken, hakemleri daha dikkatli maç yönetmeye davet etti.
Şanlıurfaspor'un şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu vurgulayan Kırmızı, "Yapılan bariz hatalar iyice canımızı sıkmıştır. Adana Demir ve Bucaspor maçlarında yapılan hataları tüm Türkiye gördü. Hakemlerin daha dikkatli olmasını ve her iki takımada eşit mesafede yönetim göstermesini arzu ediyoruz" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.