Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Milli Futbolcu İsmail Odabaşı Şanlıurfaspor’a imza attı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Milli Futbolcu İsmail Odabaşı Şanlıurfaspor’a imza attı

Spor

Şanlıurfaspor, Bursaspor’dan İsmail Haktan Odabaşı ile 2 yıllık anlaştı.

Yeni sezonda Süper Lig’i hedefleyen Şanlıurfaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sari-Yeşilli ekip, birçok kulübün peşinden koştuğu Bursaspor’dan 21 yaşındaki İsmail Haktan Odabaşı ile anlaşma sağladı. Orta saha ve sağ kanatta forma giyebilen Odabaşı, Urfaspor’la 2 yıllık anlaşma sağlarken, Kocaeli Kartepe’de sürdürülen kamp çalışmalarına katıldı. Zaman zaman Süper Lig maçlarında da forma giyen İsmail, hızı ve sert şutlarıyla dikkat çekiyor.

 

 

İSMAİL HAKTAN ODABAŞI KİMDİR

 

Futbola Bursaspor’un alt yapısında başlayan 1991 doğumlu futbolcu en büyük özelliklerinden biri olan sürati ve çevikliğiyle dikkat çekip bu takımda profesyonelliğe geçiş yaptı. 3 yıl Bursaspor’da top koşturan genç futbolcu 2009-2010 sezonunda Bursaspor da süper lig şampiyonluğu yaşadı.

 

2012-2013 sezonunda Denizlispor’a kiralanan futbolcu burada 29 maçta 5 gol atarak takımındaki performansıyla bu dönemde yılın en iyi genç oyuncularından biri seçildi ve tüm takımların dikkatini çekti. Aynı zamanda Genç Milli Takımlar seviyesinde 32 kez forma giyen oyuncumuza PTT 1.Lig 2013-2014 sezonunda sarı yeşil renkli forma altında başarılara imza atacak.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.