Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Maça giden bayanların biletleri Şanlıurfaspor karşılayacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Maça giden bayanların biletleri Şanlıurfaspor karşılayacak

Spor

Şanlıurfapor Yönetimi, Ofspor maçına gelecek bayan taraftarlar için yer ayrıldığını ve bilet ücretlerinin kendileri tarafından karşılanacağını belirtti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta lider durumda olan Şanlıurfaspor'un Yönetim Kurulu GAP Arena Stadyumu'nda 30 bin kişi önünde mücadele etmek için ve bayan taraftarları tribünlere toplamak için bir karar aldı.
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in “bayan taraftarlarında tribünlerde görmek istiyoruz” talebi doğrultusunda toplanan Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu aldığı kararla bayan taraftarların numaralı sağ bölümünü ayrıldığını ve bayan taraftarların bilet ücretlerini Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu tarafından karşılanacağını belirtti.

Kalan 9 maçta Şanlıurfaspor’lu bütün taraftarları aralarında görmek açısından böyle bir karar aldıklarını belirten yönetim, Her maça final havasında çıkacaklarını, inançlarının tam olduğunu ellerine geçirdikleri avantajı kullanarak şampiyonluk olmak istediklerini ifade ettiler.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR


Öte yandan Şanlıurfaspor, GAP Arena stadyumunda oynayacağı Ofspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

GAP Arena stadyumunda Kemal Kılıç nezaretindeki ekip ısınma düz Koşu ve beşi iki dar alanda kısa pas çalışmasının ardından kondüsyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. 90 dakika süren çalışmada “Kılıç” antrenmanı yarı sahada çift kale maçla tamamladı.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.