Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Lualua Şanlıurfaspor'da!..
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Lualua Şanlıurfaspor'da!..

Spor

Ara transferde futbolcu almaya devam eden Şanlıurfaspor Akhisar Belediyespor'da oynayan 35 yaşındaki Lomana Tresor Lualua'yı aldı.

Akhisar Belediyespor yönetimi ile son kez masaya oturup bonservisini alan Lualuau, Süper Lig’de yeşil-siyahlılar ile 24 müsabakaya çıktı ve 1 gol, 3 asist yaptı.

Lualua Süper Lig kariyerinde Karabükspor, Çaykur Rizespor ve Akhisar Belediyespor formalarını giyerek toplamda 85 karşılaşmada 18 gol kaydetti.

Bir süredir görüşmeler yapan Şanlıurfaspor Bonservisini elinde bulunduran oyuncuyla anlaşma sağladı. bugün imza atması beklenen Lualu ile ilgili olarak Kulübün açıklama yapması bekleniyor.

Lomana LuaLua Kimdir?

1980 doğumlu Demokratik Kongolu futbolcu. Kariyeri boyunca İngiltere, Yunanistan ve Katar liglerinde forma giyen LuaLua 23 Mayıs 2012 tarihinde Kardemir Karabükspor'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.Lua Lua Kardemir Karabükspor formasıyla çıktığı ilk yarıdaki 17 maçt 5 gol 4 asist yapmıştır. 2013-14 sezonunda kadro dışı kalan LuaLua, Ocak 2014'te Rizespor ile sözleşme imzaladı. 2 Şubat 2015'te Akhisar Belediyespor ile sözleşme imzaladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.