Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Lider Şanlıurfaspor, Balıkesir hazırlıklarına başladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Lider Şanlıurfaspor, Balıkesir hazırlıklarına başladı

Spor

Lider Şanlıurfaspor, hafta sonu oynayacağı zorlu Balıkesirspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Spor Toto 2. Beyaz Grupta liderliğini devam ettiren Şanlıurfaspor Balıkesirspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerine yaptığı antrenmanla başladı.
Tam kadro yapılan antrenmanda futbolcuların hırsı teknik ekibi sevindirdi. Balıkesirspor maçının önemine dikkat çeken Şanlıurfaspor’un başarılı Teknik Direktörü Kemal Kılıç, deplasmanda oynayacakları bu maçtan da galip ayrılarak, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümeye devam etmek istediklerini dile getirdi.

Maçın seyir zevkinin yüksek olacağına ve kaliteli geçeceğine inandığını belirten Kemal Kılıç, `Balıkesirspor güçlü bir takım, ancak biz de kazanıp elimizde olan avantajı devam ettirmek istiyoruz` dedi.

Öte yandan uzun süredir sakatlığından dolayı kadroda yer alamayan Özgür Özkaya’da takımla birlikte çalışmalara başladığı mutlu olduğunu söyledi. Özkaya,” Ayak tarak kemiğinden bir sakatlık yaşadım tedavi sürecim tamamlandı artık takımla birlikte çalışmalara başladım en kısa zamanda hocamız uygun görürse takımdaki yerimi alacağım” dedi.

BALIKESİR MAÇI ZOR GEÇECEK


Balıkesirspor maçını da değerlendiren Özkaya, Balıkesirspor ligin güçlü takımlarından biri zor bir maç olacağını sanıyorum fizik gücün ön planda olacağı bir maç olacak o açıdan 90 dakika ayakta kalıp bu zorlu Balıkesirspor maçı almak istiyoruz bunun içinde elimizden geleni yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.