Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kütahya Belediyespor'u yenen Karaköprü Belediyespor üst tura yükseldi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kütahya Belediyespor'u yenen Karaköprü Belediyespor üst tura yükseldi

Spor

Karaköprü Belediyespor Play -Off ilk turunda deplasmanda konuk olduğu Kütahya Belediyespor'u 2-1 yenerek üst tura adını yazdırdı.

Karaköprü Belediyespor Play -Off ilk turunda deplasmanda konuk olduğu Kütahya Belediyespor'u 2-0 yenerek üst tura adını yazdırdı.

Karaköprü Belediyespor, Kütahya Belediyespor ile oynadığı maçta 2-1 galip geldi. Bu sonuçla birlikte Karaköprü Belediyespor'un bir üst tura yükseldi.

Karaköprü Belediyespor, TFF 3. Lig play-off maçında Kütahya Belediyespor'u deplasmanda 2-1 yenerek üst tura yükseldi. Bu önemli galibiyetle birlikte Karaköprü Belediyespor, play-off finaline yükselme başarısı gösterdi.

Maçın ilk yarısında iki takım da karşılıklı ataklarla gol arayışındaydı. Ancak, Karaköprü Belediyespor'un golcüsü M. Çakır, 35. dakikada attığı golle takımını öne geçirdi.İlk yarının son dakikasında ise Karaköprü Belediyespor kaptan Halil Yılmaz ile farkı 2"ye çıkardı. Ve ilk yarı bu skorla sona erdi.


İkinci yarıda ise Kütahya Belediyespor, beraberlik için baskılı bir oyun sergilemeye çalıştı ancak Karaköprü Belediyespor savunması kalesinde 90+4'te yediği golle maçı 2-1 kazandı.


Karaköprü Belediyespor'un play-off 2'inci turuna yükselmesi, taraftarları sevince boğdu. Takımın teknik direktörü ise maç sonrası yaptığı açıklamada, oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu ve ikinci tur maçında da aynı performansı sergileyeceklerini ifade etti.(RHA Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.