Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Koronavirüs Kulüpleri Etkilemeye Devam Ediyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Koronavirüs Kulüpleri Etkilemeye Devam Ediyor

Spor

Tüm Dünya'da pandemik olarak etkisini gösteren Koronavirüs Futbol kulüplerini de etkilemeye devam ediyor. Türkiye'nin önde gelen spor kulüplerinden olan Fenerbahçe'de koronavirüs vaka sayısının 3'e yükseldiği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre daha önce 2 çalışanında pozitif vakaya rastlanan Fenerbahçe spor kulübünde alınan son dakika haberine göre bir yeni vaka daha tespit edildi.
Dünyayı etkisi altına alan yeni tip corona virüsü (Covid-19) salgını futbol kulüplerini de etkilemeye devam ediyor. Daha önce yapılan testler sonrasında 2 tesis çalışanında corona virüsü tespit edilen Fenerbahçe'de bir vakaya daha rastlandı. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerinin yaptırdıkları test sonrasında bir yöneticide pozitif bulgular tespit edildi. Yapılan ilk test sonrası evinde karantinaya alınan yöneticinin birkaç gün sonra ise ikinci test yaptıracağı öğrenildi.
Kaynak: Fotomaç


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.