Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Koç Fest Spor Müsabakaları Başladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Koç Fest Spor Müsabakaları Başladı

Spor

Üniversitelerarası Spor Federasyonu ve Koç Fest’in ortaklaşa düzenledikleri ve Harran Üniversitesi’nin ev sahipliğini yaptığı Koç Fest Spor müsabakaları bugün başladı.


Judo ve Futbol branşlarında düzenlenecek olan spor etkinliklerine bugün futbol branşı ile başlandı. Üniversitelerarası futbol 1. liginde Harran Üniversitesinde yapılan müsabakalara Harran, Dicle, Adıyaman, Fırat, Gaziantep ve Mersin üniversiteleri futbol takımları katılıyor.
30 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında 5 gün sürecek olan müsabakalar sonunda guruptan birinci sırada çıkan takım, üniversitelerarası süper ligine çıkmaya hak kazanacak.
Perşembe günü saat 11’de başlayacak olan Harran Üniversitesi 14. Bahar Şenliği kapsamında spor, müzik ve eğlence coşkusu Osmanbey kampüsünde yaşanmaya devam edecek, gençlerden aldığımız enerjiyle şampiyonların festivali olmayı sürdüreceğiz. Tüm halkımızı bahar şenliğine bekliyoruz.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.