Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kemal Kılıç; Küçük Paralarla Büyük İşler Gerçekleşecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kemal Kılıç; Küçük Paralarla Büyük İşler Gerçekleşecek

Spor

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, “Kulüp olarak küçük paralarla da büyük işler yapmasını biliriz” dedi.

43 yıl sonra gelen şampiyonluğun teknik direktörü olarak tanınan Şanlıurfaspor teknik Direktörü Kemal Kılıç, değerlendirmelerde bulundu.
Hizmet Gazetesinin haberine göre şampiyonluk sonrasında Şanlıurfa’nın daha da kenetlenmesi gerektiği belirten teknik direktör Kemal Kılıç, şu değerlendirmeyi yaptı: “Normalde şampiyonluk, bir şehri daha da kenetlemesi, birleştirmesi gerekir. Edindiğim izlenim Şanlıurfa’da bunun tam tersi bir durum yaşandığını gösteriyor. Kongrenin çok az bir katılımla gerçekleştirilmesine gerçekten çok üzüldüm. Şampiyon olmuş bir takımın kongresi matem havasında olmamalıydı! Eğer bu kaos ortamı yaşanmamış olsaydı, şu anda belki de transferimizi bitirmiş, 1. Ligin en büyük şampiyon adaylarından biri olarak gösteriliyor olurduk.



TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR




Transfer konusuna da değinen Kılıç, şunları aktardı:“Taraftarlarımızın sabırsızlandığını biliyorum. Muhtemelen önümüzdeki Çarşamba günü prensipte anlaştığımız oyuncularla buluşacağız. İmza süreciyle birlikte kendilerine kamuoyuna tanıtmış olacağız. Oyun sistemimize, bütçemize uygun, kolay uyum sağlayabilen, bir kaç mevkide birden oynama özelliği bulunan futbolcuları tercih etmeye çalıştık. 1. Ligdeki ilk sezonumuzda Şanlıurfaspor adından övgüyle söz ettirmek istiyoruz.”


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.