Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kartalspor Şanlıurfaspor'u gözüne kestirdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kartalspor Şanlıurfaspor'u gözüne kestirdi

Spor

Bu hafta Kartal Deplasmanına gidecek olan Şanlıurfaspor`da tek hedef 3 puan, Kartalspor ise Urfa`yı yenerek ligdeki kötü gidişatına son vermek istiyor.

PTT 1.ligde mücadele eden Kartalspor,ligdeki kötü oyununa pazar günü sahasında konuk edeceği Şanlıurfaspor’u yenerek son vermek istiyor. Bordo-Beyazlı İstanbul ekibinde teknik direktör Osman Özdemir ve futbolcularının zorlu mücadele öncesi tek hedeflerinin galibiyet olduklarını belirtti.
Geçtiğimiz hafta Lider Manisaspor’u kendi saha ve seyircisi önünde 2-0 mağlup eden Şanlıurfaspor taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiğini ve ligdeki durumlarının camiada kenetlenmeye sebep olduğunu söyleyen Kartalspor Genel kaptanı Kerem Çeboğlu, "Ligde bu hafta öncesine kadar hiç istemediğimiz sonuçlar aldık ve sıralamada iyi bir yerde değiliz. Urfa maçı öncesi öncelikle takımımız futbolcularının moral ve motivasyonunu yüksek tutmak, sonrasında da bu moral motivasyonla kazanmak adına sahada her şeyimizi ortaya koymak istiyoruz. Kadrosuna önemli takviyeler yapan rakibimizden çok bizim ne yapacağımız önemli" diyerek, kazananın biz olacağına inancımız tam şeklinde konuştu.
Kerem Çeboğlu, `Takımımız ve taraftarımız Şanlıurfa maçına ayrı bir motivasyonla hazırlanıyor. Zor bir süreçten geçiyoruz taraftarımız da bu zorlu süreçte bize desteklerini daha da arttırarak veriyorlar. Bu durum sahada mücadele edecek futbolcularımız için önemli bir motivasyon olacak. Tek isteğimiz 3 puan alarak gelecek haftalara güvenle bakmak.` dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.