Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karşıyaka'da 'logoya haciz' krizi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karşıyaka'da 'logoya haciz' krizi

Spor

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu, basketbol takımının eski başantrenörü Hakan Demir'e olan borç nedeniyle kulübün logolarına haciz işlemi geldi.

PTT 1. Lig'de Şanlıurfaspor'un da rakibi olan ve geçen hafta sahasında Şanlıurfaspor'u 1-0 yenen karşıyaka'da logo krizi yaşanıyor.

Kulüpten yapılan açıklamada, Pınar Karşıyaka'nın eski başantrenörü Hakan Demir'in geçen yıllara ait ''bir maaş ve bir miktar prim'' alacağı gerekçesiyle kulübün logoları üzerinde haciz işlemi uygulandığı belirtildi.

İşte o açıklama;

Basketbol takımımızın eski koçu Hakan Demir'in kulübümüzden geçen yıllara ait bir (1) maaş ve bir miktar prim alacağı olduğu gerekçesi ile kulübümüzün logoları üzerinde haciz uyguladığı doğrudur.

Geçen süreçte Hakan Demir'in avukatı aracılığı ile defalarca görüşülmüş ve kendisine kulübümüzün Basketbol Federasyonu nezdindeki gelirlerinden alacağını tahsil edebileceği bildirilmiştir.Buna rağmen, kulübümüzde üç yıl görev yapan bir antrenörün çalıştığı kulübün logolarını haczetmesinin sportif iş ahlakı adına ne anlama geldiğini kamuoyunun dikkatine sunuyoruz.

Yapılan sadece haciz işlemidir.Bu aşamada logolarımızın satışı diye bir durum sözkonusu değildir.Süresi içerisinde hukukçularımız tarafından gereken yasal girişimler yapılacaktır" denildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.