Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karate kursunda başarılı olan çocuklar ilk kuşaklarını aldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karate kursunda başarılı olan çocuklar ilk kuşaklarını aldı

Spor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Siverek Şehit Polis Serdal Toprak Gençlik merkezindeki Karate kursunda başarılı olan öğrenciler kuşak belgelerini aldı.

Siverek’te çocukların gelişimine katkı sunmak amacıyla ilçe genelinde sportif faaliyetler yürüten Şehit Polis Serdal Toprak Gençlik merkezi kurslarda başarılı olan öğrencileri ödüllendiriyor.
Bir süre önce Gençlik merkezinde açılan Karate kursuna katılarak eğitimlerini tamamlayan genç ve çocuklar katılım belgelerini alarak ilk kuşaklarını taktı.
Eğitimlerin sürdürüldüğünü belirten Karate hocası Ahmet Güney şunları kaydetti. ‘’Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten Şehit Polis Serdal Toprak Gençlik merkezimizde açtığımız Karate kursumuz genç ve çocuklar tarafından ilgi görüyor, ilk eğitimlerimizi tamamlayarak katılımcılara katılım belgesi ve ilk kuşaklarını ailelerin katılımıyla aldılar. Sporla içi içe yetişen bir gençlik ile beraber araştıran, sorgulayan, üreten ve ülkesine Değer katan bir gençlik için çalışıyoruz, Bizlere her anlamda destek veren Gençlerin gelişmesi adına elini taşın altına koyan başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e ve ekibine teşekkür ediyoruz’’ dedi.
Kursa katılan öğrenciler aldıkları eğitimin ardından ilk kuşak ve katılım belgelerini alarak aileleriyle birlikte ilk sevinçlerini yaşadılar.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.