Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
KARAKÖPRܒDE SPORSAL ALANLAR ARTIYOR-video
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

KARAKÖPRܒDE SPORSAL ALANLAR ARTIYOR-video

Spor

Karaköprü Belediyesi, vatandaşlar için sporsal alanları çoğaltarak kaliteli bir yaşam alanı sunmak için çalışıyor.


İlçenin tüm ihtiyacını kapsayacak şekilde her noktada yapılan sporsal ve sosyal alanlar toplumun her kesimine (çocuk, genç, yetişkin ve yaşlı) hitap edecek biçimde gerçekleşiyor.
Sporsal alan kapsamında hizmete sunulan semt sahaları, gençlik merkezleri, spor sahaları ve parklardaki kondisyon aletleri ile vatandaşlar spor yapma imkanı buluyorlar. Bu alanları Karaköprü’ye kavuşturan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, gençlerin ve çocukların spor yaptığı bu alanlara zaman zaman gelerek onlarla birlikte spor yapıp mutluluklarına ortak olma imkanı da buluyor.
Karaköprü ilçesinde artık çoğalan spor alanları sayesinde özellikle çocuklar ve gençler her mahallede mevcut olan bu alanları kendilerine kavuşturan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye çok teşekkür ettiler. Ayrıca Akpınar Deresinin Peyzaj alanında 3 adet semt sahası, 3 adet tenis kortu, 3 adet basketbol ve 3 adet voleybol sahası yapılarak Karaköprü’de sporsal yaşam alanları bir bir hayata geçmektedir.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.