Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü gençleri sporla bir araya geliyor VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü gençleri sporla bir araya geliyor VİDEO

Spor

Karaköprü Belediyesinin hizmete koyduğu sportif tesisler sayesinde ilçe spor kenti olma yolunda ilerliyor.

İlçede hayata geçirilen önemli projelerden biri olan özellikle de çocukları, gençleri sporla buluşturan semt sahaları, spor kompleksleri ve spor tesisleri sayesinde yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve kendilerini geliştirmeleri için büyük imkân sağlıyor.

Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediyesi olarak spora büyük önem verdiklerini, genç yeteneklerin yetiştirilmesinin önemli bir kazanım olduğunu, gençlerin böylesine kaliteli spor komplekslerinde kendilerini geliştirmelerinin geleceğimizi güzelleştireceğini belirtti.

Her yıl geleneksel olarak organize edilen futbol yaz okullarının çok sayıda başvurunun yapıldığı ve binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Karaköprü Belediyesi yaz spor okulları yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Tatil döneminde yeteneklerini geliştirerek ve paylaşarak geçiren gençler, birbirleriyle yeni dostluklar ve arkadaşlıklar kurarak yaz okulları sayesinde tatillerini verimli bir şekilde, spor yaparak ve öğrenerek geçiriyorlar.

Karaköprü Belediyesi tarafından İlçede hizmete sunulan birçok spor tesisten biri olan Faruk Çelik Spor Kompleksinde seyirci tribünleri, sporcular için soyunma odaları, sentetik çim saha, koşu parkurları, duşlar, hakemler için odalardan oluşan tesiste gençler ve çocuklar sunulan imkânlardan faydalanarak spor yapmaktadır. Yaz spor okulu ile amaç gençlerde ve çocuklarda spor bilincini ve öz güveni geliştirmek öğrencilere takım ruhu aşılamak, paylaşım, dostluk ve sevgi gibi kişisel gelişime katkıda bulunmak amaçlanmaktadır.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.