Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü Belediyespor Viranşehir Başaksporu 6-0 yendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü Belediyespor Viranşehir Başaksporu 6-0 yendi

Spor

Şanlıurfa süper amatör liginde mücadele eden Karaköprü Belediye spor Pazar günü Viranşehir ilçesinde oynadığı maçta Viranşehir Başak sporu 6 – 0 yendi.

Maçın ilk yarısında başa baş mücadele eden iki takım karşılıklı ataklardan sonuç elde edemezken ilk yarının ortalarında Karaköprü Belediye spor bir penaltı kazandı. Penaltı vuruşu gol ile sonuçlanınca ilk yarı soyunma odasına Karaköprü Belediye 1 – 0 önde girdi.

Karşılaşmanın 2. yarısına hızlı başlayan Karaköprü Belediye spor maçın 50. dakikasında 2.golü buldu. Maçın 65.dakikası ve 67. dakikasında Karaköprü Belediye spor iki gol ardı ardına bulunca Başak spor oyundan düştü. 78. dakikada bir gol daha bulan Karaköprü Belediye spor durumu 5 – 0’a getirdi. Hiç olmazsa bir gol diyen Başak spor aradığı golü bir türlü bulamadı. Maçın 85. dakikasına gelindiğinde Başak sporun kalecisi rakip oyuncuya ceza alanı içinde faul yapınca penaltıya sebebiyet verince hakem tarafından kırmızı kart ile cezalandırılarak Başak sporun 10 kişi kalmasına sebep oldu. Kaleye oyunculardan biri geçti ve rakip oyuncu penaltı vuruşunu gol ile sonuçlandırınca maç Karaköprü Belediye sporun 6 – 0 lık üstünlüğü ile sona erdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.