Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü Belediyespor tempoyu artırdı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü Belediyespor tempoyu artırdı

Spor

Erzurum’da 2. kamp dönemini sürdüren Karaköprü Belediyespor’da performans yüksek tutuluyor. Günde çift antrenmanla sezona hazırlanan takım son olarak 5v2, 1v1 sonuçlandırma ve 3 takımlı turnuva, sonuçlandırma ve dar alan oyun antrenmanı çalıştı.

2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek kırmızı siyahlı ekip Karaköprü Belediyespor tempo her geçen gün daha da arttırılıyor. Karaköprü Belediyespor son olarak 5v2, 1v1 sonuçlandırma ve 3 takımlı turnuva, sonuçlandırma ve dar alan oyun antrenmanı çalıştı. Teknik Direktör Besim Durmuş ve yardımcılarının tüm futbolcularla birebir ilgilendiği günün antrenmanı ise yaklaşık 2 saat sürdü. Motivasyonun yüksek olduğu takımda aile ortamı ön plana çıkarken, futbolcular arasındaki ikili diyalogların da antrenmana yansıdığı gözlendi.

“HERŞEY OLUMLU GİDİYOR”

Teknik Direktör Besim Durmuş sezona yoğun bir şekilde hazırlandıklarını ve herşeyin bizim adımıza olumlu geçtiğini ifade ederken, şu ifadelere yer verdi; “ 2 etabın 4. Günündeyiz. Sabah Akşam çift antrenman yapıyoruz. Antrenmanlarımızın hızı, şiddeti artmaya başladı. 2 gün sonra hazırlık maçımız var. Hem sürattin temellerini hem sabah kuvvet çalışıyoruz, öğleden sonra kuvvet çalışıyoruz. Kendi oyun karakterimizi ortaya koyacak bölgesel çalışmalara başladık. Yavaş yavaş maç oynayacak seviyeye geldiğimizde, inşallah hem müsabaka oynayarak lige hazırlığımızı devam ettiriyoruz. Sakatlılığın olmaması bizim için çok önemli, katılım çok yüksek enerjimiz çok yüksek herşey bizim adımıza olumlu gidiyor. Biz lige odaklıyız, Lig’de inşallah güzel günler yaşayacağız. Temel amacımız her oyuncumuzu müsabakalara olumlu hazırlamak.” Dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.