Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü Belediyespor Artvin Hopaspor'la Berabere Kaldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü Belediyespor Artvin Hopaspor'la Berabere Kaldı

Spor

2019-2020 Sezonuna iyi bir başlangıç yapan Karbel Karaköprü Belediyespor, Deplasmanda oynadığı Artvin Hopaspor ile beraber kalarak TFF 3. lig 1. gruptaki liderliğini sürdürdü.

Türkiye Futbol Fedarasyonu (TFF) 3. lig 1. grupta 8. Hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Artvin Hopaspor ile 0-0 berabere kalarak liderliğini sürdüren Karbel Karaköprü Belediyespor, Maçın 47 dakikasını 10 kişi oynadı.

Zorlu rakip karşısında 10 kişi ile tamamladığı maçta aldığı bir puanla gruptaki puanını 18'e yükseltirken, Sekizinci haftanın sonunda liderliğini de sürdürdü. 

Maaça hızlı başlayan Karaköprü Belediyespor ekibinden Umut Aslan maçın 43. dakikasında gördüğü 2. sarıkarttan dönüşen kırmızı kart görerek oyun dışı kalırken, kırmızı siyahlı ekip 47 dakika 10 kişi mücadele etti.

Artvin Hopaspor'un 65. dakikada kazandığı penaltı atışını Karbel Karaköprü Belediyespor'un başarılı kalecisi Erşen Çilingir kurtararak son 7 maçta kalesini gole kapattı. Kalan dakikalarda da gol sesi çıkmayınca maç 0-0 berabera tamamlandı.

Bu sonuçla Karbel Karaköprü Beleidyespor 1. grupta 18 puanla liderliğini sürdürdü. Karşılaşmada Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan, Büyükşehir Belediye Meclis başkanvekili Ahmet Kaytan, yönetim kurulu üyeleri Mevlüt Keklik, Necdet Demir ve Ferit Çakmaklı da tribünde takımı destekledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.