Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü Belediye Reyhanlı Belediye'ye fark attı 3-0 VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü Belediye Reyhanlı Belediye'ye fark attı 3-0 VİDEO

Spor

BAL liginde (Bölgesel Amatör 3. Lige yükselme) şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor kendi evinde Reyhanlı Belediyespor’u 3-0 yenerek galip geldi.

Karaköprü Belediyesi Faruk Çelik Spor Tesisinde karşı karşıya gelen Karaköprü Belediyespor ve Reyhanlı Belediyespor, İbrahim Deniz, Ömer Yiğit ile Abdullah Döner hakemler üçlüsü tarafından yönetilen maçın ilk yarısı 0-0 bitti. Maçın ikinci yarısında ev sahibi takım Karaköprü Belediyespor maçın 70. Dakikasında Coşkun’un attığı golle 1-0 öne geçti. 1-0’lık skor sonrasında Karaköprü Belediyespor ataklarını artırmaya başladı ve maçın 80.Dakikasında Salih Kartal ile Karaköprü Belediyespor 2-0 öne geçti. Maçın sonlarına doğru 87. dakikada Emrah Çofa ceza sahanına girer girmez topa çok sert ve düzgün vurarak Karaköprü Belediyespor’u 3-0 öne geçirdi.

Karaköprü Belediyespor ile Reyhanlı Belediyespor arasında oynanan bu önemli müsabakayı Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Reyhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Orhan Turan’ı ev sahibi olan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Tahir Kalkan maçı dostluk içerisinde izlediler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.