Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/dsc0816-bb217e50.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Karacadağ Kayak merkezi işkence merkezi gibi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karacadağ Kayak merkezi işkence merkezi gibi

Spor

Karacadağ Kayak Merkezinde yol sorunu tatilcileri çileden çıkardı.

Türkiye'nin en sıcak iklime sahip illerinden Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki Karacadağ Kayak Merkezine giden yolun 5 metre genişliğinde olması ve nedeniyle tatilciler mahsur kalıyor.

 

Karacadağ Kayak Merkezine kayakseverleri çekmeye çalışan Şanlıurfa yetkilileri oto parkı olmayan ve yolda mahsur kalanları göz ardı ediyor.

 

Kayak Merkezinden dönüş için yolun dar olması sebebiyle mahsur kalan kayaksever Mehmet Avcı; “Yol çok dar. Bir tarafa araçlar park etmiş, yanından geçiş mümkün değil” dedi.

 

Kayak pistinin tek olması ve pistin sonunda kafeterya olması olası kazalara davetiye çıkarırken, acemi ve kayak bilenlerin aynı piste olması zaman zaman istenmeyen kazalar meydana geliyor. Oysa yan tarafa acemiler için pist yapılabilir.

Isınmanın elektrikle olduğu kafeterya’da elektriklerin yetersiz ve kesilmesiyle ısınma sorunu olduğunu vurgulayan kayaksever; “Düşünebiliyormusunuz su ihtiyacını gideremiyoruz. Bir çözüm üretilmez mi?” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

Anayoldan Kayakmerkezine yapılan 10 km’lik yolun 5 metre olduğunu belirten uzmanlar; “Bu yol takriben 800 bin tl para ile parke taşı döşenmiş, 2 metre daha genişletilip 7 metre olsaydı ekstradan 320 bin tl daha masraf olurdu. Kayak merkezine gelenler mahsur kalmazdı” dediler.

Ömer ASLAN /www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.