Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kaptan Serdar Özkan yuvadan uçuyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kaptan Serdar Özkan yuvadan uçuyor

Spor

PTT 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor forması giyen ve takımın kaptanlığını da yürüten Serdar Özkan’nın Süper lig ekiplerinden Senica Boru Elazığspor ve PTT 1. ligde mücadele 17 takımın transfer listesinde olduğu öğrenildi.

RAŞİT ÇETİNER KALMASINI İSTİYOR

 

ÖNÜMÜZDEKİ sezon güçlü bir kadro kurup Süper lige çıkmayı hedefleyen Sarı-yeşili ekip takımın kaptanı olan Serdar Özkan’ı ellinden kaçırmak üzere olduğu gelen bilgiler arasında. Teknik Direktör Raşit Çetiner’in yönetime sunduğu raporda kalmasını istediği Özkan’ın yuvadan uçması an meselesi.

 

2014’E KADAR TAKIMLA SÖZLEŞMESİ VAR

 

TATİLDE olan Serdar Özkan’ı, transfer etmek isteyen Süper ligden 3 ve PTT 1. liginde 17 takımın yakın bir zamanda Şanlıurfaspor kapısını çalacağı bildirildi. 2014’e kadar takımla sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcunun yakın çevresine, Şanlıurfaspor yönetiminin kendisine gösterdiği değişik yaklaşımlardan dolayı böyle bir karar aldığı iddia edildi.

 

KALMAK İSTİYORUM

 

TECRÜBELİ futbolcu Serdar Özkan,OLAY’a transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Şanlıurfa’yı ve Şanlıurfaspor’u çok sevdiğini ve yönetime takımda kalmak isteğini ifade eden Kaptan Özkan, “Beni Süper ligden ve PTT 1. liginden isteyen takımlar var. Ben yönetim ile görüştüm. Takımda kalmak isteğimi Şanlıurfa’yı ve Şanlıurfaspor’u çok sevdiğimi onlara ilettim” dedi.

 

26 MAÇTA FORMA GİYDİ

 

ŞANIURFASPOR formasıyla geçen sezon başarılı bir performans sergileyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, 1’i Türkiye Kupası’nda olmak üzere toplam 26 karşılaşmada forma giydi.2217 dakika sahada kalan Serdar Özkan, rakip fileleri 5 kez havalandırırken 6 da asist yaptı.Daha önce Beşiktaş ve Galatasaray forması da giyen Serdar, 2012-2013 Futbol Sezonu başında Samsunspor’dan Şanlıurfaspor’a transfer olmuştu.

Salih Demir/Şanlıurfa OLAY


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.