Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İşte Urfaspor'un tüm transferleri
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İşte Urfaspor'un tüm transferleri

Spor

2011-2012 sezonuna iddialı bir ekiple girmek isteyen Şanlıurfaspor’un yeni yönetimi, göreve geldikleri günden beri yapılan transferleri kamuoyuna açıkladılar.

 

Şanlıurfaspor Kulüp Yönetimi Tarafından transferle ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

 

Şanlıurfaspor yönetim kurulu olarak son günlerde bazı medya organlarında çıkan asılsız transfer haberleri bizleri derinden üzmüştür. Kaldı ki resmi sözleş imzaladığımız futbolcularımızı anında basınımıza bildirmekteyiz. Yönetim kurulumuzun resmi açıklaması dışındaki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Ayrıca bu asılsız transfer haberleri çalışmalarımızı olumsuz etikilemektedir..

 

Kamuoyu şunu bilmeli ki Şanlıurfaspor’un başarısı ve menfaatleri göz önünde bulundurularak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Ayrıca bu yıl liglerin 5 Eylül 2011 tarihinde başlayacak olması nedeni ile transferler için bir hayli zamanın olduğu aşikârdır. Transfer komitemiz ile teknik Direktörümüz Kemal Kılıç uyum içerisinde Şanlıurfaspor’umuza katkı sağlayacak, başarı getirecek futbolcular ile görüşmelerine devam etmektedirler. Şanlıurfaspor yönetim kurulu olarak bu güne kadar iç ve dış transferlerde şu isimlerle anlaştık.

 

 

İÇ TRANSFER

Sercan Özçelik, Mehmet Türkmehmet, Hakan Çevik, Adlan Canluka, Salih Peltek, Süleyman Numan Çarıkcı, Haydar Yılmaz, Mahmut Reçber, Fehmi karakeçili.

 

 

DIŞ TRANSFER

Muharrem Ozan Cengiz Forvet Bandırma Spor

 

İzzet Kaya Sağ Bek Göztepe

 

Zekeriya Topayan Kaleci Bursa Nilüfe

 

Sedat Yeşilkaya Orta saha Konya Şeker

 

Emrehan CEYLAN Kaleci Tokat Spor

 

Gökhan Çakır Orta saha Karşıyaka (Prensipte)

 

Mustafa Kayabaşı Orta saha Gençlerbirliği (Prensipte)

 

 www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.