Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İşte THY'nin Messi ve Kobe'li reklamı VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İşte THY'nin Messi ve Kobe'li reklamı VİDEO

Spor

Türk Hava Yolları'nın marka elçisi olan Lionel Messi, Kobe Bryant ile reklam filminde oynadı. Reklam filminde Messi ile ünlü basketbolcu Kobe Bryant, minik hayranına imza vermek için birbirleriyle yarıştı.

Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant'tan sonra Barcelonalı Lionel Messi ile marka elçiliği konusunda anlaşan Türk Hava Yolları, iki sporcunun da yer aldığı yeni reklamfilmini tanıttı.
THY'nin reklam filmi için geçtiğimiz aylarda anlaşan iki ünlüsporcu reklam filmini çekti. Çekimleri Barselona ve İstanbul'da gerçekleşen reklam filminde rol alan ikili, uçakta imza isteyen minik hayranı için birbirleriyle yarıştı.
Reklamda uçakta Messi olduğunu fark eden çocuk, üzerinde THY logosu bulunan futbol topuyla ünlü futbolcudan imza istemek için yöneliyor. Bu sırada Kobe Bryant, "Hey ufaklık" diyerek sesleniyor ve basket topuyla gösteri yapmaya başlıyor. Çocuğun Bryant'a yöneldiğini fark eden Messi futbol topuyla hayranının dikkatini çekiyor. İkili çeşitli gösterilerle hayranını etkilemeye çalışırken, THY hostesi, "Dondurma ister misin küçük bey?" diyerek gösteriyi bitiriyor.
İŞTE O REKLAM FİLMİ


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.