Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İşte Şanlıurfaspor-Kahramanmaraşspor maçının hakemleri
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İşte Şanlıurfaspor-Kahramanmaraşspor maçının hakemleri

Spor

10 Ekim Cumartesi günü saat 14.30 da Şanlıurfa 11 Nisan GAP stadında oynanacak olan Şanlıurfaspor – Kahramanmaraşspor maçının hakemleri belli oldu.

10 Ekim Cumartesi günü saat 14.30 da 11 Nisan GAP stadında oynanacak olan Şanlıurfaspor–Kahramanmaraşspor maçının hakemleri belli oldu. Misli.com TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor, yaz transfer sezonun son gününde transfer tahtasını açarak toplam 25 futbolcu transfer etti ve ardından teknik direktörlük görevine de Mustafa Kemal Kılıç'ın getirilmesini ardından hafta sonu oynanacak olan müsabakada Sarı Yeşilli ekibin başında Kemal Kılıç yer alacak.

10 Ekim Cumartesi günü saat 14.30 da 11 Nisan GAP stadında oynanacak olan Şanlıurfaspor – Kahramanmaraşspor maçını İstanbul bölgesinden Fevzi Erdem Akbaş yönetecek. Akbaş’ın yardımcılığını ise Vedat Demir, Şafak Nalbantoğlu yaparken müsabakanın 4. Hakemi ise Serkan Eryılmaz oldu.(RHA AJANS)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.