Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Irak Türkmen Spor Birliği Urfa'da
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Irak Türkmen Spor Birliği Urfa'da

Spor

Irak Türkmen Spor Birliği Başkan Yardımcısı Hattap Beyatlı ve Birlik Sekreteri Selahattin Bezirgan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ı makamında ziyaret ederek, ikili ilişkilerin geliştirilmesine katkı sağlayacak olan spor müsabakalarının yapılmasına karar verildi.


Ziyaret sırasında konuşan Irak Türkmen Spor Birliği Başkan Yardımcısı Hattap Beyatlı, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İL Müdürlüğü ile ortaklaşa müsabakalar düzenlemek istediklerini ifade ederek, '' Güreş, Taekwando, Voleybol, Basketbol ve Futbol branşlarında müsabakalar düzenlemek için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ın yanına geldik. Sayın Müdürümüz ise bu konuda her türlü desteği vereceğini söyleyerek bizleri onure etmiştir. Kendilerine teşekkürlerimi ifade ederim. En kısa zamanda çalışmalara başlayacağız'' dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise Irak Türkmen Spor Birliği Başkan Yardımcısı Hattap Beyatlı ve Birlik Sekreteri Selahattin Bezirgan'ın yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, '' İkili ilişkilerin geliştirilmesine yardımcı olacak bu tür projelere İl Müdürü olarak elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım. Böylesi güzel projeler hem Şanlıurfa'mız için ve hem de Türkiyemiz için önemlidir. '' şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Irak Türkmen Spor Birliği Başkan Yardımcısı Hattap Beyatlı ve Birlik Sekreteri Selahattin Bezirgan tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'a plaket verildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.