Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İlk maçları Beşiktaş ile!..
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İlk maçları Beşiktaş ile!..

Spor

Şanlıurfa’nın ve aynı zamanda Güneydoğu Anadolu bölgesinin ilk ve tek Tekerlekli Sandalye Süper lig basketbol takımının ilk maçı Beşiktaş (BJK) Tekerlekli Sandalye basketbol takımı ile deplasmanda.

 
Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü (Ş.U.E.S.K) başkanı ve aynı zamanda kulüp antrenörlüğünü de yapan Veysi Fırat 2011- 2012 Süper lig sezonu için basına yazılı bir açıklama yaptı. 8 Ekim Cumartesi günü saat 14:00 de İstanbul Adela Otel’de çekilen Türkiye Süper lig fikstür sonucu Şanlıurfa’nın ilk maçının İstanbul’un Güçlü takımlarından Beşiktaş olduğunu belirten Fırat, Beşiktaş takımının süper ligde çok güçlü olduğunu ve sponsorlarıyla bu gücünü dahada kuvvetlendirdiğini belirtirken “İlk maçımızın deplasman oluşu her ne kadar rakibimiz olan Beşiktaş için bir avantaj olsa da biz takım olarak bir aydan fazladır idmanlarımıza başladık ve rakibimizin gücüne göre de hazırlanıyoruz.” diye konuştu. Başkan Fırat 19–20 Kasım tarihinde başlayacak olan süper ligin bu yıl çok çekişmeli geçeceğini belirtirken süper ligin bitiminde şampiyonun belli olmayacağını ligin bitiminde ilk 6 sıraya girenler arasında 3 ayaktan oluşma kaydi ile Play Off yapılacağını da söyledi.



Son olarak süper ligde olan takımlarına daha hala bir sponsor bulamadıklarını da belirten başkan Fırat, Milletvekillerinin seçimden önceki vermiş oldukları sözlerini hatırlatıp takıma sahip çıkmalarını beklediğini ifade etti. Yeni atanan Vali Celalettin Güvenç’in de randevu taleplerinin yaklaşık 1,5 aydır beklediğini söyleyen Fırat gecen yıl yaşadığımız maddi sıkıntıları bu yılda yaşamak istemiyoruz diyerek herkesten destek beklediklerini söyledi.


GAPHA

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.