Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İlk Maçında 3-0 Galip Geldiler (VİDEOLU)
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İlk Maçında 3-0 Galip Geldiler (VİDEOLU)

Spor

Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, Bölgesel Amatör Ligi'ndeki ilk maçında karşılaştığı Çamlıdere Gençlikspor'u 3-0 mağlup etti.

Haliliye Belediyesi Spor Birimi bünyesinde kurulan Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, Harran Üniversitesi Spor Salonu'nda Çamlıdere Gençlikspor ile karşılaştı. Sahaya; Bekir Harmancı, İbrahim Girgin, Mustafa Eryol, Ömer Özen, Uğur Koçaslan ve Yakup Aktaş altılıysa çıkan Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor, ilk seti 25-9 önde kapattı. İkinci seti 25-5, üçüncü seti de 25-16 önde kapatan Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Bölgesel Amatör Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, bu akşam saat 17.30'da Rektör Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu'nun da desteği ile Harran Üniversitesi Spor Salonu'nda Şanlıurfa Gençlikspor ile karşılaşacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.