Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Viranşehir Hürriyet Ortaokulu'nun önemli başarısı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Viranşehir Hürriyet Ortaokulu'nun önemli başarısı

Spor

Viranşehir ilçesinde bulunan Hürriyet Orta Okulu Şanlıurfa’da yapılan “Okullar Arası Voleybol Turnuvası”nda Yıldız Erkekler Takımı İl 1.’si olarak Kahramanmaraş’ta Şanlıurfa’yı temsil etme hakkı kazandı.

 Şanlıurfa’yı temsilen Kahramanmaraş’ta düzenlenen bölge müsabakalarına katılan Hürriyet Ortaokulu Voleybol Erkek Takımı zorlu rakipleri karşısındaki müsabakalarda grup 3.’sü ve bölge 5.’si oldu.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Hürriyet Ortaokulu Voleybol Takım Antrenörü İbrahim Esen, İmkanlar dahilinde önemli başarılar elde ettiklerini belirterek, alınan başarılarda öğrencilerinin büyük payı olduğunu söyledi.

Hürriyet Ortaokulu olarak önemli başarılara imza attıklarını ifade eden Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Esen, “ Viranşehir Hürriyet Ortoakulu olarak bizler Şanlıurfa’da katılmış olduğumuz Voleybol turnuvasında birinci olduk ve Şanlıurfa’yı bölge müsabakalarında temsil etmeye hak kazandık. Daha sonra katılmış olduğumuz bölge müsabakalarında ise yine elimizden geleni yapıp şampiyon olmak istedik. Öğrencilerimiz ellerinden geleni yaparak grup 3.’sü ve bölge 5.’si oldu. Bu vesile ile bizlerden desteğini hiç esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Dr. Huzeyfe Citer’e de çok teşekkür ediyorum” dedi. Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer ise, Hürriyet Orta Okulu’nun Voleybol Takımı olarak elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek şunları kaydetti: ” İlçede sportif anlamda ve akademik olarak birçok başarı elde ediliyor. Bu başarılar hem ilçe halkının hem de bizlerin mutluluğunu artırıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.