Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sayburç mahallesindeki gençler sahalarına kavuştular
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sayburç mahallesindeki gençler sahalarına kavuştular

Spor

Karaköprü Belediyesi ilçeye bağlı Sayburç mahallesinde gençleri ve çocukları sporla buluşturdu. gençler için sentetik çim sahası yaptı.

Düzenlenen törene; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis üyeleri ve Sayburç Mahallesi sakinleri katıldı.

 BAŞKAN BAYDİLLİ; “AMACIMIZ GENÇLERİ SPORA TEŞVİK ETMEKTİR”

Gençlerin ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, semt sahasının açılışı sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bugün Sayburç mahallemizin semt sahası açılış törenindeyiz. Biz Karaköprü Belediyesi olarak söz verdiğimiz gibi Kırsal mahallelerimizde toplu taşımalı eğitimin yapıldığı tüm yerlerde semt sahaları yaparak sözümüzü yerine getirerek açılışlarını gerçekleştiriyoruz. İlçemize bağlı Kırsal 8 adet mahallemizde semt sahası yaptık. Bizim amacımız köyde bulunan gençlere spor aktivitelerinde katkı sağlamak onları spora teşvik etmektir. İnşallah bizim hizmete sunduğumuz semt sahalarında gençlerimiz spor yapar birlik ve beraberlik sağlar. Herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.