Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Harranlı öğrenciler 23 madalya 4 kupa aldılar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Harranlı öğrenciler 23 madalya 4 kupa aldılar

Spor

Şanlıurfa’da düzenlenen Okullar Arası Puanlı Atletizm Yarışmaları’na, Harran Cumhuriyet Ortaokulu damga vurdu. Harran Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, Okullar Arası Atletizm Yarışmaları’ndan 23 madalya aldılar Harranlı öğrenciler ayrıca 4 kupa aldılar

GAP Arena Stadyumu’nda organize edilen yarışmalarda, 23 madalya ve 4 kupa kazanan Harran Cumhuriyet Ortaokulu, ilçe bazında birinci, il bazında ikinci oldu. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, büyük başarı elde etti.
Beden eğitimi öğretmeni, milli sporcu Mustafa Demir yönetiminde kısa süreli bir çalışmayla nelerin başarılabileceğini gösteren öğrenciler, sistemli çalışmayla çok daha büyük başarılar elde edileceğinin sinyalini verdi.

Kaymakam Ayca ve Başkan Özyavuz, öğrencileri tebrik etti


23 madalya ve 4 kupayla Harran’a dönen öğrenciler, sevinçlerini, İlçe Kaymakamı Temel Ayca, Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Yıldırımcan’la paylaştı. Kaymakam Ayca, makamında ağırladı ğı öğrencileri tek tek tebrik etti. Ayca, ziyarette yaptığı açıklamada, ilçede sporun daha iyi seviyeye gelmesi için maddi ve manevi her türlü desteğin verileceğini belirtti. Ayca, bu başarının diğer öğrencileri de tetikleyecegini ve Harran’ın sportif manada daha iyi yerlere geleceğine inandığını kaydetti.

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise, belediye olarak sporculara her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını ifade ederek, özverili çalışmayla Harran’ın sporda en iyi yerlere geleceğini kaydetti.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Yıldırımcan da, “Her şey öğrencilerimiz, her şey Harran için” diyerek, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.