Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hamit Derman Gençlik Merkezi Müdürlüğüne atandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hamit Derman Gençlik Merkezi Müdürlüğüne atandı

Spor

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürlüğüne Eğitimci-Yazar Hamit Derman atandı. Derman'ın gençlik üzerine makaleleri bulunmaktadır.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürlüğüne atanan Eğitimci-Yazar Hamit Derman Hoca, gençliğin sorunlarını ele aldığı bir makalesinde şu tesbitlerde bulunmaktadır;''Özellikle eğitimcilerimizin sorunlu gençlerin topluma kazandırılması için çok çaba göstermesi gerekiyor.Bu çocuklarımız ya bizim öğrencilerimizdir.Ya da bizim çocuklarımızdır. Her halükarda bu gençleri sokaktan kurtarmamız gerekiyor. Bu çocuklar bizim çocuklarımızdır.Çocuklarımızı topluma kazandıracak ve yararlı birey haline getirecek projelere kafa yormalıyız.Yoksa yarın bu çocukların yapacakları yanlışlıkları düzeltmek için çok ama çok projeye kafa yoracağız. Fakat o zaman çok geç olacaktır.

Hamit DERMAN Kimdir ?

1976 Şanlıurfa'da doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Şanlıurfa'da tamamladıktan sonra Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 2000 - 2006 yılları arasında MEB'de Öğretmen olarak çalıştı.2006 -2015 yılları arasında MEB'e bağlı okullarda farklı kademelerde yöneticilik yaptı.
Yılardır Çeşitli yerel ve Ulusal Haber siteleri ve gazetelerde köşe yazarlığı yapmaktadır. Ayrıca birçok Sivil Toplum Örgütünde yönetim kurulu üyeliği olan Hamit DERMAN eğitimci yönüyle birlikte farklı sosyal yönleri ile dikkat çekiyor.

Köşe yazarlığı yapan Hamit DERMAN, Şanlıurfa'da yayınlanan bir çok haber sitesi ve gazetede Gençlik, Eğitim, Ahlak, Kültür ile alakalı köşe yazıları yazmaktadır.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.