Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Haliliye Belediyespor’dan Çifte Galibiyet
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Haliliye Belediyespor’dan Çifte Galibiyet

Spor

Haliliye Belediye Spor basketbol ve voleybol takımları, önemli haftada karşılaşmalarda galip gelen taraflar olarak çifte mutluluk yaşattı.

Türkiye Basketbol 2. Liginde Haliliye Belediye Spor, Osmanbey Spor Salonunda Tenis Eskrim Dağcılık Spor takımını konuk etti. Ligin 17’nci haftasında Atilla Keskin yönetimindeki Haliliye Belediye Spor, maçın ilk yarısını 33-28 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstünlüğünü elden bırakmayan Haliliye ekibi, salondan 66-53’lük galibiyetle ayrıldı. Haliliye ekibi, bu sonuçla ligdeki puanını 26’ya çıkartıp, ligdeki yerini ise 4’e yükseltti.

Başkan Fevzi Demirkol’da, tribünde yerini alarak, sporculara destek oldu.

VOLEYBOL TAKIMINDAN PLAY-OFF YOLUNDA ÖNEMLİ GALİBİYET

Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı ise ligin 21’inci haftasında Ordu’da Akkuş Belediyespor ile karşılaştı. Haliliye ekibi, 30-28, 25- 23 ve 30-28’lik setlerle salondan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Haliliye ekibi, bu skorla ligdeki puanını 42′ ye çıkararak 4’üncü sıraya yükseldi. Haliliye Belediyespor, aldığı bu galibiyetle play- off yolunda önemli bir adımı geçti.

Haliliye Belediyespor Voleybol Takımı, ligin 22’inci haftasında Bingöl deplasmanında 24 Şubat 2019 Pazar günü Solhan Spor ile karşılaşacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.