Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Haliliye Belediyespor Malatya Büyükşehir’i 3-1 yeni
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Haliliye Belediyespor Malatya Büyükşehir’i 3-1 yeni

Spor

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubundan mücadele eden Haliliye Belediye Spor, ligin 14’üncü haftasında Malatya Büyükşehir Belediye Sporu 3-1 mağlup ederek, galibiyet serisini 6’ya çıkardı.



Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubunda Şanlıurfa’nın tek takımı olan Haliliye Belediye Spor, 11 Nisan Spor Salonunda Malatya Büyükşehir Belediye Sporu konuk etti. Ligin 14’üncü hafta mücadelesinde Malatya karşısında maça üstünlüğünü kurarak başlayan Haliliye ekibi, 25-14 ve 25-19’lük setlerle 2-0’a taşıdığı maçta, 23-25’lik skorla üçüncü sette rakibine sayı verdi. Maçın son setinde rakibinin üzerindeki etkili oyununu arttıran Haliliye ekibi, 25-11’lik sonuçla salondan 3-1’lik galibliyetle ayrıldı. Haliliye ekibi, bu sonuçla birlikte galibiyet serisini 6’ya, ligdeki puanını ise 27’ye çıkardı.

Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve çok sayıda taraftar ile Çamlıdere İlk ve Ortaokulu ile Çamlıdere Çok Programlı Lisesi öğrencileri, Haliliye Belediye Spora tribünden destek verdi.

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubu 15’inci hafta mücadelelerinde Haliliye Belediye Spor, 10.01.2018 Çarşamba günü saat 14.00’de Rize deplasmanında Fındıklı Spor ile karşılaşacak.

Öte yandan; Türkiye Basketbol 2. Ligi 13’üncü haftasında ise Haliliye Belediye Spor, İzmir ekibi Bornova Belediye Spora 82-63 mağlup oldu. Haliliye Basketbol Takımı, ligin 14’üncü haftasında 13 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 14.00’de İstanbul Teknik Üniversitesini konuk edecek.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.