Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Haliliye yaz spor okullarına kayıtlar devam ediyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Haliliye yaz spor okullarına kayıtlar devam ediyor

Spor

Haliliye Belediyesi; 3 farklı branşta açtığı Yaz Spor Okulları’nda, 200’u aşkın öğrenciye, alanlarında uzman olan eğitmenler tarafından eğitim aldıkları branşa özgü taktik ve teknik eğitim alma imkanı sağlayarak, yeni sporcuların yetişmesine katkı sağlıyor.

 

Başkan Fevzi Demirkol’un “sporun ve sporcunun yanındayız” anlayışıyla, sporun ve sporcunun eğitime önem veren Haliliye Belediyesi, Yaz Spor Okulları’nı faaliyete geçirerek, yeni sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve alanında uzman eğitmenler tarafından verilen kurslar, 3 farklı branşta gerçekleştiriliyor.

Halk oyunları, kick boks ve masa tenisi branşlarındaki kurslarda, branşlara özgü teknik ve taktik eğitimler vererek, sporcuların geleceğe hazırlanması hedefleniyor. Her branştan şampiyonlar yetiştiren ve yetiştirmeye devam ettirmeye çalışan Haliliye Belediyesinin açtığı kurslar, kursiyerlerin de beğenisini topluyor. Okulların tatil olmasıyla birlikte Haliliye Belediyesinin açtığı kurslarda eğitim gördüklerini ifade eden kursiyerler, hem spor yapmalarına hem de yaz aylarında vakit geçirecekleri bir kursun açılmasına katkı sağlayan Başkan Fevzi Demirkol’a da teşekkürlerini ilettiler.

Kurs kayıtlarının devam ettiği Haliliye Belediyesi Yaz Spor Okulları ile ilgili bilgi almak isteyenler; 4442263 numaralı Beyaz Masa hattını arayabilir.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.