Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Güvenç; Gençler zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeliler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Güvenç; Gençler zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeliler

Spor

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bahçelievler Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bahçelievler Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunarak, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Bahçelievler Gençlik Merkezi ziyaretine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Vali Yardımcısı Aylin Kırıcı Duman, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Şube Müdürü Murat Önen, Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp katıldı.


Ziyaret sırasında konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Gençlerimizin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirecekleri bir ortam oluşturduklarını ifade ederek , "Bu bağlamda gençlerin kişisel gelişimlerini sağlamak amacıyla her dönem yeni kurslar açılmaktadır. Bu kursların tamamı ücretsiz olup; bağlama, keman, bilgisayar, İngilizce, ebru, hüsn-ü hat, satranç, Türk halk müziği, ud, ney-kaval, halk oyunları dallarında kurslarımız açılmıştır. Gençlik merkezimizde birçok kursun yanı sıra, gençler serbest zamanlarında gençlik merkezinde bulunan masa tenisi, kütüphane, ebru atölyesi ve dersliklerden faydalanabilir" dedi.


Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, “ Gençlik Merkezlerimizde böylesi güzel etkinlikleri görmek beni çok mutlu etmiştir. Yapılan projeler ve etkinliklerin tüm hızıyla devam etmektedir. Gençlerimiz boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri ve yaptıkları çalışmalarla neler yapabileceklerini bizlere göstermeleri beni memnun etmiştir.” diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.