Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gutiye kızıl saçlı yeni sevgili
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gutiye kızıl saçlı yeni sevgili

Spor

İspanyol magazin medyası, Guti ile sevgilisi İspanyol model Noami Lopez arasında ayrılık rüzgârları estiğini iddia etti.

Paparazziler bu ikilinin arasına giren ve ismi öğrenilemeyen kızıl saçlı genç bir kadını, Guti ile birlikte görüntülemeyi başarırken, ilişkinin boyutlarını araştırmaya başladı.

Manken Noami Lopez ise önceki gun Madridde Cosmoplitan dergisinin düzenlediği ödül töreninde ayrılık sinyali verdi ve Guti ile hâlâ beraber misiniz? sorularına Bunu zaman gösterecek diye yanıtladı.

Corazon dergisi de, Noaminin yakın arkadaşlarına Guti İstanbulda, ben ise Madridde yaşıyorum. Onu birkaç kez buraya çağırdım. Ancak o, bana Kendimi tamamen, Beşiktaşa verdim. Maç ve antrenman trafiğinden vakit bulamıyorum diyerek geri çevirdi dediğini yazdı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.