Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
G.Saray kan kaybetmeye başladı!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

G.Saray kan kaybetmeye başladı!

Spor

Süper Ligde bu sezon istediği sonuçları bir türlü alamayan, UEFA Avrupa Ligine ise eleme turlarında veda etmekten kurtulamayan Galatasaray, geçen sezona oranla önemli ölçüde kan kaybetti.Geçen sezonun ilk 7 haftasını 6 galibiyet ve 1 beraberlikle tamamlayan, Beşiktaş derbisini kazanan sarı-kırmızılı takım, topladığı 19 puanla lider Fenerbahçenin 2 puan gerisinde ikinci sırada bulunurken, bu sezon ise liderin uzak ara arkasında kaldı.

Bu sezon yaptığı 7 lig maçının 4ünü kazanan, 3ünü ise kaybeden Cim-Bom, ancak 12 puanı hanesine yazdırabildi ve 1 maç eksiğine rağmen 16 puanla lider durumda bulunan Bursasporun çok gerisinde 7.liğe yerleşebildi.

AZ ATTI, ÇOK YEDİ

Sarı-kırmızılı ekip, Hollandalı teknik direktör Frank Rijkaardın sisteminde bir değişiklik olmamasına karşın geçen sezona göre çok daha az gol atıp, kalesinde ise daha çok gol gördü.

İyi bir başlangıç yaptığı geçen sezonun ilk 7 haftasında rakip fileleri 20 kez havalandıran, kalesinde ise 5 gol gören Galatasaray takımı, bu sezon ise ancak 10 gol atabildi ve ağlarında 8 gole engel olamadı.

AVRUPADA DA KAYIP

Galatasaray, bu sezon Spor Toto Süper ligin yanı sıra Avrupa kupalarında da düşüş yaşadı.

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligine 2. ön eleme turundan başlayan sarı-kırmızılılar, gruplarda mücadele ettikten sonra, İspanyol ekibi Atletico Madride elendi. Atletico Madrid daha sonra kupada şampiyonluğa ulaştı. Galatasaray, bu sezon ise Ukrayna ekibi Karpatyye boyun eğerek Avrupada sezonu erken kapadı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.