Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gohou, Şanlıurfaspor'a pahalı geldi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gohou, Şanlıurfaspor'a pahalı geldi

Spor

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu ve Transfer Komitesi Başkanı Maruf Güneş, Kayseri Erciyes ile yollarını ayıran Gerard Gohou’nun 700 bin Euro fiyatının olduğunu bu yüzden futbolcu ile ilgilenmediklerini söyledi.

TARAFTARLARIMIZ SABIRLI OLSUN

 

PTT 1. liginde mücadele eden Şanlıurfaspor yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor.

 

Transfer Komitesi Başkanı Maruf Güneş, Olay’a yaptığı açıklamada, Gerard Gohou’nun 700 bin Euro fiyatının olduğunu Şanlıurfaspor’un bu kadar yüksek miktarı bir futbolcuya veremeyeceğini belirtti.

 

Taraftarları sabırlı olmaya davet eden Güneş, “Biliyoruz taraftarlarımız sabırsızlanıyor. Şundan emin olsunlar ki yönetim olarak çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Tüm taraftarlarımızı sabırlı olmaya davet ediyoruz” dedi.

 

MUHATAP BULAMIYORUZ

 

Türkiye liglerinde birçok takımın kongre sürecine girdiğini ifade eden Güneş, “Şuanda bizim transfer listemizde olan futbolcularla görüşemiyoruz. Çünkü oynadığı takım konkre sürecine girmiş muhatap bulamıyoruz. Önümüzde 3 ay gibi bir süre var transfer için. Biz kamp dönemine kadar transferlerimizin yüzde 80’ni bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

 

MBİLLA BİZE ÖNERİLDİ

 

Güneş, 31 Mayıs 2014'e kadar Adanaspor ile sözleşmesi bulunan Senegalli forvet oyuncusu Serges Flavier Mbilla Etame’nin menajerler aracılığı ile kulübe tavsiye edildiğini sözlerine ekledi.

Selehattin Çiftçi Şanlıurfa OLAY


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.