Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gaziantep Büyükşehirde galibiyet sevinci
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gaziantep Büyükşehirde galibiyet sevinci

Spor

Ligde mağlubiyeti bulunmayan güçlü Çaykur Rizesporu 3-0 yenerek puanını 12ye çıkartan mavi-beyazlı ekip istikrarlı çıkışını sürdürmek istiyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Erol Azgın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldiği günden bu yana, iyi futbol oynama alışkanlığını sahaya yansıtmak için büyük çaba sarfettiklerini ve dün oynanan maçta da iyi bir takım olduklarını herkese gösterdiklerini söyledi.

Rakibi iyi analiz ettiklerini ve ona göre hazırlandıklarını ifade eden Azgın, şöyle konuştu:

Çaykur Rizesporun gücünü biliyorduk. Hafta başından bu yana oyuncularımla bunu konuşuyorduk. Ne yapmamız gerektiğini analiz ettik. İlk 15 dakikanın zor geçeceğini tahmin ederek oyuna başladık. Çünkü, Çaykur Rizespor iyi bir takım. Buraya gelirken 3 puana şartlanmışlardı. Ligin namağlup takımıydı. Sezon başında şampiyonluğu deklare etmişti. Bizim takımımız da iyi takım. Koşan, mücadele eden, pas yapan bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Ben geleli 1 ay oldu. Benimle birlikte futbolcularım da iyi futbol oynama alışkanlığını sahaya yansıtmak için haftalardır bir çaba içerisindeler. Kayseri Erciyesspor maçından beri çıkışımız vardı ama bunu skora yansıtamıyorduk. Çaykur Rizespor karşısında ilk 45 dakika bocaladık ancak ikinci yarı toparlandık. 3-0 gibi net bir skorla galip geldik. Ben futbolcu arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. İki haftadır kendi evimizde galip geliyoruz. Üstelikte 3er golle. Gaziantep camiasına hayırlı olsun.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.