Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
G.Antep Büyükşehirde keyifler yerinde
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

G.Antep Büyükşehirde keyifler yerinde

Spor

Teknik Direktör Erol Azgın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3-0 kazandıkları Giresunspor maçının geride kaldığını, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarının keyifli bir ortamda devam ettiğini söyledi.

Çaykur Rizespor maçında işlerinin kolay olmayacağını dile getiren Azgın, şöyle konuştu:

Lig uzun bir maraton. Bu nedenle her zaman geleceği düşünmek zorunluluğu var. Giresunspor maçı geride kaldı. Bu maçtan galibiyetle ayrılmış olmamız bizim için önemli, ancak kesinlikle rehavete kapılmamalıyız. Biz, şu anda ilk galibiyeti almış olmanın sevincini yaşıyoruz ama önümüzde çok maç var.

Teknik heyet ve futbolcular olarak başarımızı kalıcı ve istikrarlı bir hale getirmek için çalışmalıyız. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, şu anda sıralamada iyi bir yerde değil. En kısa zamanda üst sıralara çıkmak istiyoruz. Bu anlamda Rizespor maçı çok önemli.

Azgın, sakatlıkları süren Osman, Uğur ve Ahmet Buğranın Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyeceğini, hasta olan ve halen tedavi gören Onur ile Ali Sakalın durumunun ise maç günü belli olacağını sözlerine ekledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.