Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Galibiyet Taraftara ve Valiye Hediye
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Galibiyet Taraftara ve Valiye Hediye

Spor

GAP Arena Stadında Ofspor karşısında aldığı 3-0 galibiyetle liderliğini devam ettiren Şanlıurfaspor’da yüzler gülüyor.


Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta lider Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu, Ofspor galibiyetini kendilerini yalnız bırakmayan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ile başta bayan taraftarlar olmak üzere tüm taraftara hediye etti.

Alınan üç puanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Şanlıurfaspor yönetimi Gap Arena’ya gelip Şanlıurfaspor’a destek veren bütün bayan taraftarlara ve ayrıca Şanlıurfaspor’a verdiği destekten dolayı Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’de teşekkür edip, Ofspor galibiyetini Şanlıurfa Valisi Sayın Celalettin Güvenç ve bayan taraftarlara hediye ettiğini açıkladı.


Ofspor maçının geride kaldığını, dikkatlerini bundan sonraki maçlara çevirdiklerini belirten Şanlıurfa Yönetimi yaptığı açıklamanın devamında ,” Her maça aynı ciddiyele hazırlanacağız. Hedefimiz Bank Asya. Bu yıl bunu gerçekleştireceğiz. Şampiyonluk yolunda alacağımız 3 puana çok ihtiyacımız vardı. Maçın 90 dakikası boyunca futbolcularımız büyük bir özveriyle maçı kazanma istekleri yönetim olarak bizi memnun etmiştir. Sonuçta istediklerini alarak sahadan ayrıldık. Sergiledikleri performanstan ötürü kendilerini tebrik ediyoruz. Taraftarlarımızın ve bizlerin yüzlerini güldürüp sevindirdiler. Öte yandan maça gelip ve tribününde futbolcularını 90 dakika boyunca destekleyen Şanlıurfaspor'un gerçek gücü olan taraftarlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Şanlıurfaspor yönetimi olarak Tüm Şanlı Taraftarımıza teşekkür ediyoruz” denildi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.