Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Galatasarayda ortalık fena karışacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Galatasarayda ortalık fena karışacak

Spor

Galatasaray Kulübünün 27 Mart tarihinde yapılan genel kurulunda başkan adayı olan Adnan Öztürk, düzenlediği basın toplantısıyla olağanüstü genel kurul çağrısı yaptı.

Geride kalan seçimde 2 bin 944 oy alarak başkan olan Adnan Polatın, bin 290 oyla gerisinde kalan Adnan Öztürk, Conrad Otelde basın mensuplarının karşısına çıkarken, mevcut yönetimin çalışma yöntemlerini eleştirdi ve özellikle mali yönden son derece kötü bir politika izlendiğini ileri sürdü.

Seçimler sonrasında düzenlediği toplantıda sarf ettiği, Kulübümüz çok önemli bir dönemden geçmektedir. Şu anda görevde olan yönetimi yalnız başına bırakmayacağız. Yardım talep edildiğinde memnuniyetle hizmete varız, ama bunun yanında tüm çalışmaların doğal denetçisi olacağız. Galatasarayımızda son dönemlerde yapıldığı gibi israf devam eder, idari hatalar yapılır, hesapsız kitapsız işlemler olur, verilen sözler yerine getirilmez, kişisel itibarı için Galatasarayın hakları çiğnenirse, (Yapamıyorsanız bırakın) demekten imtina etmeyeceğiz sözlerini hatırlatan Adnan Öztürk, 16 Ekimde gerçekleştirilecek Tüzük Tadil Genel Kurulunun bir fırsata çevrilerek, olağanüstü seçimli genel kurula gidilmesi gerektiğini dile getirdi.

Çok üzülerek bugün başkan Adnan Polat ve yönetim kurulundan, Galatasaraya daha fazla zarar verilmeden, 16 Ekimde yapılacak Tüzük Tadil Genel Kurulu ile birlikte başlayacak bir süreçle, kulübümüzde seçimli genel kurulun en kısa sürede yapılması için gereğini istemek durumundayım ifadelerini kullanan Öztürk, İstifa eden yöneticilerin sözlerine bakılacak olursa, camiada tartışma ortamı her an sertleşebilir. Tüzük Tadil Genel Kurulu bence fırsat olarak görülmeli ve gereği yapılmalı diye konuştu.

Adnan Öztürk, Galatasaray futbol takımının aldığı kötü sonuçların veya mevcut durumunun bugünkü toplantısıyla hiçbir ilişkisinin olmadığını söyledi.

-2011 MALİ GENEL KURULUNDA ÜYELER ŞOK OLACAK-


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.